Het maandmenu van koksgasten

Voorjaarsmenu 2014


maand menu Amuses:
Gekarameliseerde sjalot met Coppa di Parma

Kaneel soepje met gebakken spekjes


Voorgerecht:
Saté van gamba’s met salade van rood- en witlof en appel, erbij een
pittige crème van kokos met curry


Tussengerecht:
Rogvleugel met mousseline van aardappel met citroen, hollandaise met
gepofte paprika en gedroogde chorizo

Hoofdgerecht:
Oosterse eend met een jasje van aardappel, lauwwarme salade van
aubergine met gedroogde tomaat en koriander en een streepje
appelstroop


Nagerecht:
Chocoladepasta met sinaasappelcompote en kersen roomijs




  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019