Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Een kok op locatie, hoe gaat dat?

U heeft besloten om een diner te organiseren, maar wil niet de hele dag in de keuken staan. Logisch, want u wil natuurlijk gezellig bij uw gasten zijn. Wij stellen, in overleg met u, een menu samen met bijpassende dranken. Geheel in stijl van de feestelijke aangelegenheid.
Ruim twee uur van tevoren zijn wij bij u aanwezig om de voorbereidingen te treffen. Dit is van buffetopbouw, aankleding en decoratie van locatie tot de bereiding van gerechten.
Tijdens het diner is er een kok en bediening aanwezig om te zorgen voor de avond vlekkeloos zal verlopen. Na afloop nemen we onze spullen weer mee en laten we de keuken keurig achter.

Maandmenu

November december 2019

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's