Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Kookclub bij koksgasten

Met een vaste groep vrienden, collega’s of misschien wel oud-studiegenoten kunt u zich al vanaf 12 personen aanmelden om minimaal 4 keer per jaar een clubavond te houden bij Koksgasten.

Gezamenlijk koken en dineren, een uitgesproken kans om weer eens bij te praten, te netwerken of gewoon voor de gezelligheid.

Koksgasten heeft nog ruimte voor nieuwe kookclubs. Het is mogelijk om eigen receptuur aan te dienen of om de door ons gemaakte maandrecepten te gebruiken.

U kunt van tevoren aangeven wat voor soort menu u wenst en ontvangt deze dan een paar dagen voor aanvang van de kookavond. U bent natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze keuken, graag vertellen we u dan ook meer over onze mogelijkheden.

Nieuwe leden

Op dit moment hebben wij in een aantal kookclubs plaats voor nieuwe leden. Wij nodigen u van harte uit om een aantal avonden mee te koken om de sfeer te proeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op 0343-531286.

Maandmenu

November december 2019

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's