Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water?

Koksgasten verzorgt het allemaal!

Wij verwennen uw geliefden, vrienden of relaties met een verrukkelijk ontbijt, een mediterrane lunch, een Frans vijf gangen diner, een kleurig Hollands buffet of Spaanse borrelhapjes.
U kiest de stijl of het thema van het evenement, denk bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden van een uitgeserveerd diner, een buffet of walking diner.
Wij zorgen voor een perfecte uitvoering en natuurlijk voor de passende wijnen, champagnes en bronwaters.
Koksgasten biedt daarnaast ook de mogelijkheid aan om de huur van spullen als, tafels, stoelen, servieswerk, terrasverwarming en decoratie voor u te regelen. Wij werken samen met een verhuurbedrijf en zorgen dat alles op tijd op plaats van bestemming is en ook weer opgehaald.

Maandmenu

November december 2019

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's