Het maandmenu van koksgasten

Oktober 2019


maand menu Amuses:
Gesmoorde slakjes in kruidenboter met champignons en crostini
Filodeeg rolletje uit de oven met gestoofde zuurkool en spek, gewelde pruimen en geitenkaas

Voorgerecht:
Salade van wit- en rood lof met appel en gebrande pecannoten, gerookte eendenborstfilet, een crème van eendenlever en een notendressing

Tussengerecht:
Pompoensoep met gerookt paprikapoeder, pompoenpitten, pompoenpitolie en bosvarkensgehakt balletjes met Camembert

Hoofdgerecht:
Gehaktbroodrol van wild zwijn omwikkeld met rookspek en wildzwijnshaas in het midden, Pommes duchesse , haricots verte rolletje en een jus met chocolade

Nagerecht:
Tarte tatin van appel met kaneel/bastogne parfait en een zeezout karamelsaus



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019