Het maandmenu van koksgasten

Menu november – december


maand menu Amuses:
Bos ui blini met rivierkreeft, creme fraiche en zalmkaviaar

Huisgerookte eendenborst met truffelcremé en gekarameliseerde hazelnoot

Voorgerecht:
Spicy tonijn met komkommer, wasabi schuim en soja vinaigrette

Tussengerecht:
Tompouce van confit de canard met creme van eendenlever, gegrilde plakjes en gelei van Red Love appels

Hoofdgerecht:
Hollandse hertenrug met zoete aardappel, pastinaak, beukenzwam, gegrilde biet en chocolade jus

Nagerecht:
Bastognetaartje met witte chocolade bavarois, peer in gluhwein en cremé anglaise



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019