Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu september


maand menu Amuses:
Croque van sardine, zachte rode paprika en buffelmozzarella

Aardappelsoepje met Hollandse garnalen, gefrituurde prei en
truffelolie

Voorgerecht:
Cocktail van gekarameliseerde sjalotten, eendenlever crème een
crumble van pecannoten en witlof

Tussengerecht:
Fregola met tomaat, kaneel en salie, op de huid gebakken
kabeljauw en een schuim van spinazie

Hoofdgerecht:
Sucade biefstukje van het hert, strudel van groenten en een
pompoen-truffelsaus, gebakken paddestoelen met selderij en rode
port.

Nagerecht:
Pavlova met bosvruchten, creme van mascarpone en vanille met
bosvruchten sorbetijs.



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019