Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu september 2017


maand menu Amuses:
Vichyssoise van aardappel met Ras el Hanout olie en garnalen

Stol van gerookte zalm met jonge geitenkaas spinazie en gekookt ei

Voorgerecht:
Ceasar Salade, gefrituurd henneneitje, zelf gerookte kippendijen
en een dressing van ansjovis en gerookte olijfolie.

Tussengerecht:
Pot-au-feu van vis en schelpdieren met belugalinzen.

Hoofdgerecht:
Saltimboca van Joviander staartstuk, met Proscuitto, salie en
Taleggio, krokante Polenta en zacht gestoofde venkel

Nagerecht:
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum siroop



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019