Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu oktober


maand menu Amuses:
Crostini met gegrilde Eryngii, duxelles en een mayonaise van lavas
Toffee van filodeeg met Parmaham, fontina, witlof en radicchio

Voorgerecht:
Tonijn, structuren van diverse soorten wortel en radijzen met een jus van kreeft, wortel en sereh

Tussengerecht:
Buikspek met honing, crème van pastinaak, gebakken beukenzwam, poeder van koffie en een jus met hazelnoot

Hoofdgerecht:
Wildzijnshaas met rozemarijn en rookspek, aardappel tonnetjes uit het ganzenvet, puree van Ratte, chipjes van aardappel en een jus met eendenlever en rode port.

Nagerecht:
Perentaart met frangipane, warme bramen en een parfait van Bastognekoeken en kaneel



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019