Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu november/december


maand menu Amuses:
Tartaar van zalmforel met koud gerookte Coquille, crème fraiche
en kaviaar

Toscaans crostini’s met kippenlever creme

Voorgerecht:
Millefeuille van konijn met gebakken kwartelei, rauwe chioggia
biet en huisgemaakte tomaten ketchup

Tussengerecht:
Champagne risotto met gorgonzola en peer en een bitterbal van
eend

Hoofdgerecht:
Rollade van hertenkalf met Pancetta, knoflook en salie. Een zalf
van pastinaak een aardpeer, Bearnaisesaus saus en gefrituurde
Polenta met rozemarijn

Nagerecht:
Arretjescake, gevuld met cantucci, noten en vruchten geserveerd
met pindakaasijs en chocolade saus



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019