Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu mei 2016


maand menu Amuses:
Geitenkaas lolly met een paneer van roggebrood en rozijnen


Crouton met pesto van basilicum en mint met uitgebakken Speck

Voorgerecht:
Kreeft met asperges, krokantje van Brick, mousse van avocado en creme fraiche

Tussengerecht:
Orichette met doperwten en tuinbonen en zachtgegaarde kalfssucade

Hoofdgerecht:
Kwartel gevuld met farce van gevogelte, asperges en klassieke hollandaise

Nagerecht:
Yoghurtijs met amarenekersen en een NY cheesecake met hollandse aarbeien



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019