Kerstmenu 2012
Amuses:
* Kerstbrolly gevuld met mousse van gerookte zalm gerookte heilbot
* Canape met spiegelei van kwartel op een kalfstartaartje
* Oester met spekje, wakame en rettich
Voorgerecht:
* Salade van witte kool en tartaar van zwaardvis met een kruidenkrul met rode biet
Soep;
* Tomatenbouillon met salie en kaneel en een “caprese aardbei”
Tussengerecht:
* Tompouce van konijnenburgertje met eendenlever, vijg en hazelnoot
Hoofdgerecht:
* Wellington van hert gevuld met truffel en paddenstoelen
* Chips van truffelaardappel
* Risotto kroketjes met gekonfijte eend
* Gestoofde gele peentjes met Bearnaise saus
Nagerecht:
* Witte chocolade mousse met Spaans pepertje, Brownie met kweeperenmarmelade. Parfait van speculaas, Kerst-Tiramisu, Chocolade truffel
Klik hier om het menu met de recepten te downloaden