Het maandmenu van koksgasten

Januari 2019


maand menu Amuses:
Gebakken viskoekjes
Green shell mosselen Nam Kee

Voorgerecht:
Okonomiyaki, japanse omelet met kool, zwarte bun met buikspek en een soja-honing lakje

Tussengerecht:
Gefrituurde nori zalm, salade met krab en krabcake, mayonaise van gele curry pasta en mango

Hoofdgerecht:
Confit van konijnenbout, creme van chorizo en paprika, mousseline met aardappel en HerveĢ kaas en een carbonara van snijboon en Parmaham.


Nagerecht:
Originele Apfelstrudel met een sinaasappel ricotta saus.




  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019