Het maandmenu van koksgasten

Februari maart 2019


maand menu Amuses:
Gamba in Kataifideeg met mayonaise van knoflook en gezouten citroen
Albondigas van eigen Amerongens varken

Voorgerecht:
Kroketje van Amerongens Pulled Pork, crème van groene kruiden, salade van kool met citroenblad.

Tussengerecht:
Velouté van gerookte paling, torentje van Quinoa, gebakken rog vleugel, chorizo krokantje en basilicumolie.

Hoofdgerecht:
Skrei, huid gebakken, puree van aardpeer, galette van aardpeer, saus van eekhoorntjesbrood en bimi met amandelen en oestersaus.


Nagerecht:
Taartje van sinaasappelchocolade mousse, bavaroise van bloedsinaasappel en een krokante bodem met havervlokken.



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019