Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu oktober 2017


maand menu Amuses:
Romig witlofsoepje met ham reepjes, rozemarijn en brie

Voorgerecht:
Rosbief van hertenbout, salade van paddenstoelen en knolselderij, mayonaise van gerookt paprikapoeder en zoetzuur van gele biet

Tussengerecht:
Scholfilet uit de oven met panade van ansjovis, knoflook en peterselie, brunoise van licht gezoete bleekselderij en een Choronsaus

Hoofdgerecht:
Wilde eend, gebraden borst en gestoofd pootje, zuurkool gestoofd met spek en kummel, een zalfje van pastinaak en een eigen jus

Nagerecht:
Mango parfait met sinaasappel-anijsgelei en mango sorbet



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019