Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Vertel mij meer

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Vertel mij meer

Chef-kok en eigenaar Peter Hoogeveen en Sous-Chef Eelco Boes

Peter;
In 2006 maakte Peter Hoogeveen zijn droom waar en startte zijn eigen kookstudio. Daarvoor heeft hij in vele restaurants in de regio gewerkt. Hij weet precies waar in de regio de beste en lekkerste ingrediënten te vinden zijn. Kwaliteit staat voorop: Peter weet uit ervaring dat je alleen daarmee een mooie maaltijd op tafel kunt zetten.
Hij heeft per 1 september 2012 Kookstudio Koksgasten aan de Engweg 2A te Driebergen overgenomen en zet van hieruit al zijn werkzaamheden voort. In een grotere keuken en een groter restaurantgedeelte zorgt hij samen met zijn team voor een onvergetelijke avond vol kookplezier. Een plek waar iedereen gastvrij ontvangen wordt. Een plek waar je onder zijn professionele leiding heerlijk kunt koken en alle kookvragen kunt stellen.

Eelco;
Eelco heeft al heel wat ervaring op de keukenvloer. Zo is hij chef-kok geweest bij verschillende restaurants waaronder De Vagebond te Driebergen-Rijsenburg en draait hij al vanaf 2006 mee in de keuken van het Kookpaleis. Na alle hoeken van de keuken te hebben gezien weet Eelco welke plek hem het beste bevalt. Het geven van kookworkshops is de perfecte manier voor hem om zijn passie voor eten te uiten en te delen
 

Maandmenu

Maandmenu oktober

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's