Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Waar vindt u ons?


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving

Met de auto via de A12
Op de A12 Utrecht-Arnhem neemt u afslag 20 en volgt de N225 richting Driebergen. U komt dan direct op de Hoofdstraat. Aangekomen in Driebergen ziet u links het kantoor van de ABN AmroBank, vlak hiervoor slaat u rechts af en rijd de Engweg in.
Koksgasten is gevestigd na ca. 50 meter in het eerste pand rechts.

Parkeren
Aan de Engweg zijn slechts enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Meer parkeerplaatsen vindt u aan de overkant van de Hoofdstraat, aan de Bosstraat. Voorbij de brandweerkazerne aan uw linkerhand zijn naast het gebouw enkele parkeerplaatsen en erachter is een ruime parkeerplaats voor meer dan 50 auto's.

Met het openbaar vervoer
Vanaf de Zeister kant van NS-station Driebergen-Zeist neemt u bus 50/56, richting Doorn/Leersum. U stapt uit in Driebergen bij halte de Traay. Hier loopt u een stukje terug naar de eerste zijstraat aan uw linkerhand, dat is de Engweg.
Kookstudio Koksgasten is gevestigd in het eerste pand rechts.

Overige
Station Driebergen-Zeist beschikt over treintaxi’s en OV fietsen.

Maandmenu

November december 2019

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's