Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu oktober


maand menu Amuses:
Cremesoepje van knolselderij en chermoula
Geitenkaasje met pompoen/abrikoos chutney op roggebroodje

Voorgerecht:
Carpaccio van chioggia biet met huisgerookte eendenborst, mandarijn en geglaceerde pecannoten

Tussengerecht:
Portobello gevuld met slakjes, gegratineerd met sabayon van kriekbier en dragon, stroopje van balasmico

Hoofdgerecht:
Heilbotfilet met panade van garnalen, gestoofde venkel en een bouillon van kreeft

Nagerecht:
Paddenstoel van marsepein met knettersuiker, boomstam van gestifte amandeltuille met mokkacrème, meertje van witte chocolade met aarde van Bastogne kruimel en een eilandje van gekonfijte pompoen



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019