Het maandmenu van koksgasten

November december 2019


maand menu Amuses:
Oesters Rockefeller
Gebakken bloedworst met coquilles, en in honing gestoofde sjalotten

Voorgerecht:
Zeebaars tartaar en filet met gamba, crème van spinazie, groene asperge en een schuim van saffraan.

Tussengerecht:
Gebakken duivenborst, zwarte fregola en een soepje van oranje linzen

Hoofdgerecht:
Hertenrugfilet met rode kool en chocolade, spruitjes, toffee van pompoen, chips van truffelaardappel en een Choronsaus met dragon.

Nagerecht:
Bavarois met sinaasappel en kruidnagel, chocoladekaramel moussse en yoghurtijs met amarenenkersen



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019