Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu oktober


maand menu Amuses:
Soepje van knolselderij en Westmalle Triple, pareltje van geitenkaas en gefrituurde prei


Mini kroketje van roodbaars met rivierkreeftjes en een crème van ansjovis en dragon

Voorgerecht:
Worstje van zalm en Nori, wilde spinazie met gerookte olijfolie en nootje zalm koud gerookten sousvide gegaard met een espuma van kurkuma en sereh

Tussengerecht:
In bokbier gegaard konijn, in een reuzen ravioli met een saus van pompoen en truffel en gefrituurde salie met een bokbier stroopje

Hoofdgerecht:
Gebakken patrijs met wilde paddenstoelen, aardappelkroketjes, loempia gevuld met paddenstoelen en five spice en een eigen jus gemonteerd met eendenlever

Nagerecht:
Hazelnoot merengue, boter crème met noisette en plakjes banaan, parfait van pindakaas en siroop van mint



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019