Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu november


maand menu Amuses:
Gestoomde oester met schuim van citroenblad

Hoorntje met een crème van roompate en eendenlever met een gel van mango en gepofte quinoa

Voorgerecht:
Licht gepekelde zalm met furikake, espuma van wasabi, crème van paprika, roosje van komkommer en rettich en Oosterse mosselen.

Tussengerecht:
Romig zuurkoolsoepje met ravioli van Reblochon

Hoofdgerecht:
Filet van hert, wangetje van wildzwijn en bakleverworst van hert. Pompoencreme, zoetzuur van pompoen, gefrituurde schorseneren, chips van truffelaardappel en een chocoladejus.

Nagerecht:
Saffraanpeertje, mousse van tonkabonen en witte chocolade, hard wenertaartje met pure chocolade grenache.



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • Maandmenu Februari - 26 februari 2018

  • Maandmenu Januari/februari 2018 - 26 januari 2018

  • Maandmenu november - 21 november 2017

  • Maandmenu oktober 2017 - 18 oktober 2017

  • Maandmenu september 2017 - 30 augustus 2017