Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu Januari/februari 2018


maand menu Amuses:
Kroketje van Hollandse garnaaltjes met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise



Voorgerecht:
Steaktartaar van rund, bouillon van rund, gerookte paling met picalilly creme, cornichons en krokantje van oude kaas

Tussengerecht:
Visje op de huid gebakken, bulgur met spinazie, creme met waterkers en kruim van noten

Hoofdgerecht:
Gebraden duif, met het pootje geconfijt, thijmkruim, duivenjus, gegrilde groenten

Nagerecht:
Appeltaart met gezouten caramelsaus



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019